Exclusief kunstwerk

Dit uniek kunstwerk behoort samen met de vier limited edition kunstwerken van juni tot één thema, namelijk 

LIEFDESRELATIES:

Lichaam en ziel 

Seksuele aantrekking is vaak een start voor relaties, en heeft een groot belang tijdens een relatie.  Dit is een basisidee voorgesteld in dit kunstwerk.  Fysieke aantrekkingskracht vormt een significant belang voor partners.  Gelukkig verschilt de definitie hiervan voor iedereen in meer of mindere mate.  Hier ligt de kans voor iedereen om aantrekkelijk te zijn.  Dit vereist  ten eerste om voor jezelf en voor je lichaam respect te hebben, en er zorg voor te dragen. 
Je lichaam is je totempaal!  Je eigen heiligdom dat door jezelf maar ook door je partner aanbeden wordt.  Vaak heb je terugkerende rituelen om je lichaam mooi en fit te houden. 
Bovendien zijn passende persoonlijkheden een hoeksteen voor goede relaties. Of u gelooft dat persoonlijkheden worden bepaald door de natuur, of dat we deze zelf ontwikkelijken door onze omgeving, ze dienen in elk geval op een of andere manier verenigbaar zijn tussen partners.  Het is goed om te weten dat een sterke en duidelijke persoonlijkheid wordt beschouwd als aantrekkelijk in plaats van een vage en dubbelzinnige persoonlijkheid.  Deze kennis moet iedereen motiveren zichzelf te ontwikkelen en tevens hun ziel te volgen, en zo nog aantrekkelijker en succesvoller te worden.
 
Dit kunstwerk is uniek omdat de vier limited edition kunstwerken samengevoegd zijn in één geheel om zo het lichaam en de ziel te vertegenwoordigen.
 

 Exclusief kunstwerk juni 2017   

 Lichaam en ziel

                    Copyright 2017 © all rights reserved

 

Kunstwerk specificaties:

Maar één kunstwerk van gemaak 
Foto op alu-dibond afgewerkt met handgegoten epoxy resin
Afmetigen: 80 CM x 80 CM
Gesigneerdechtheidscertificaat en fotokaart inclusief
Prijs in Euro: € 2100  verzendingskosten inclusief 
Neem AUB contact met me op als U dit kunstwerk wil kopenCame2leon@gmail.com of  0032 475 21 80 90 
Je kan betalen via PAYPAL of bankoverschrijving