Beperkte oplage kunstwerken

Fame: Heaven or Hell

Het komt de laatste tijd steeds vaker in het nieuws, beroemde mensen die sterven door overdosis of door zelfmoord.  Vorige maand was er nog de trieste zelfmoord door de zanger van Linkin Park, Chester Bennington.  Evenals zijn goede vriend Chris Cornell die twee maand eerder hetzelfde deed, hebben deze twee supersterren zelf gekozen om uit het leven te stappen.  Hoewel er jaarlijks zo’n 800.000 mensen ter wereld sterven door zelfdoding (bron: WHO.2016), blijft men na de dood van een  idool er langer bij stil staan.  Vaak gaat suïcide gepaard met depressie.  Lange tijd is depressie taboe geweest maar gelukkig is het tegenwoordig bespreekbaar geworden.  Er wordt meer begrip opgebracht en vaker op de symptomen gelet, denk maar aan burn-out op de werkplaats.  Dat een depressie zwaar en hardnekkig is weten we maar er zijn heel veel mensen om je te helpen, ook al denkt men soms van niet als m’n depressief is.  Je kan terecht bij een huisarts, een psycholoog, een psychiater, zelfhulpgroepen en niet te vergeten bij je partner, familie en vrienden.

Maar als celebrity heb je bijna geen privéleven of privacy meer.  Altijd is er iemand in de buurt die iets gezien heeft en overal hebben mensen hun mening over.  Het lijkt wel  bijna zo dat als iemand een idool wordt dat hij of zij eigendom wordt van iedereen.  Iemand waar iedereen zijn of haar gedacht mag over hebben, maar vooral zeggen.  Wat natuurlijk niet zo is…  Stel je voor dat er een meisje tegenover je in de metro zit en je vindt haar reistas niet zo leuk, dan ga je toch ook niet je mening geven aan die persoon?  Misschien is dat de reden waarom de lijst met beroemdheden die  door zelfmoord of overdosis sterven, steeds langer wordt.

Dit kunstwerk toont de mooie, schitterende zijde van roem maar ook de moeilijke, donkere zijde en het kruis dat sommige supersterren dagelijks moeten dragen.

Graag wil ik met dit kunstwerk alle beroemdheden die de voorbije jaren gestorven zijn herdenken. Rest In Peace, you’ll be missed

Indien je hulp wil kan je hier terecht:

https://www.zelfmoord1813.be/ik-heb-hulp-nodig

https://depressiehulp.be/depressie-kenmerken

Wees alsjeblieft niet bang om hulp te vragen! XXX

Copyright 2017 © all rights reserved 

 
Kunstwerk specificaties:
 
Maar vijf kunstwerken van gemaakt.
Foto op alu-dibond afgewerkt met handgegoten epoxy resin
Afmetigen: 80 CM x 60 CM
Gesigneerdechtheidscertificaat en fotokaart inclusief
Prijs in Euro: € 1150 per stuk verzending inclusief 
De opbrengst van dit eerste kunstwerk schenk ik aan een organisatie die personen met zelfmoord intenties helpen.
Meer info en zelf steunen kan via deze link: https://www.preventiezelfdoding.be/steun-de-zelfmoordlijn-1813/
Neem AUB contact met me op als U dit kunstwerk wil kopenCame2leon@gmail.com of  0032 475 21 80 90 
Je kan betalen via PAYPAL of bankoverschrijving